הכרובית היא אחד מהירקות הכי פחות מוערכים, ובלי סיבה.
בטיפול נכון - ועם לא הרבה טרחה בכלל, כל כרובית יכולה להפוך לסלט טעים, בריא ודיאטטי בתוך 5 דקות.
המרכיבים
• 1 ראש כרובית בינוני
• 2 לימונים טריים
• 3 כפות שמן זית
• 1 חבילה פטריות שמפיניון טריות (לא חובה)
• קורט מלח
אופן ההכנה
• מפרקים את הכרובית לפרחים בגודל 1-2 ס"מ כל אחד
• סוחטים מעל את שני הלימונים
• מוסיפים את המלח
• מפזרים מעל שמן זית
• מכניסים לקופסא ומערבבים היטב
• משהים למשך שעה - שעתיים בקופסא, ומדי חצי שעה מערבבים
זהו. הסלט מוכן!
למכורים לטרי טרי - אפשר לאכול מיד אחרי הערבוב.
בתיאבון!
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.